De oplossing voor energiebesparing en informatieplicht

Uw bedrijf geïnventariseerd op energieverbruik, automatisch getoetst aan alle huidige en toekomstige erkende besparingsmogelijkheden. Bepaal de juiste prioriteit op basis van te nemen investering en terugverdientijd. Altijd online toegang tot uw energiehuishouding, planning en besparingen. Leanergy rapporteert op basis van de wensen van de overheid, voldoet aan de informatieplicht en komt in aanmerking voor de EIA.

Leanergy monitort, rapporteert en adviseert.

Voordelen van Leanergy t.o.v andere tools

  • Nieuwe erkende besparingsmaatregelen? Geen probleem, in Leanergy worden deze automatisch getoetst.
  • Gemakkelijk zelf in te vullen.
  • Een overzicht en planningsmodule van de te nemen energiebesparende maatregelen inclusief terugverdientijden voor uw situatie.
  • Een energiebalans om te zien waar de energie achter de meter naar toe gaat.
  • Alles in 1 overzicht, ook voor het bevoegd gezag.

Het industrieterrein De Schaapsloop in Valkenswaard heeft als doelstelling om in 2040 geheel klimaatneutraal ingericht te zijn. De oplossing van Leanergy helpt ons bij het realiseren van deze doelstelling. Naast het voor onze ondernemers voldoen aan de informatieplicht realiseren wij op deze wijze een nulmeting waardoor sturing kinderlijk eenvoudig is geworden.

Peter Smits

Projectmanager, Coöperatie Energiecollectief Schaapsloop

Binnen de automotive branche werken wij met het label Erkend Duurzaam Plus. Om onze energiedoelstellingen te realiseren  helpt Leanergy ons met het bereiken van het benodigde inzicht. Alle mogelijkheden tot energie besparen in kaart gebracht, getoetst aan de erkende maatregelen (EML) en daarnaast ons verbruik per categorie gepresenteerd.

Huub van Dinter

Facilitair manager, Driessen Autogroep B.V.

In combinatie met ISO 50001-certificering kan Leanergy zorgen voor een goede borging van de opgestelde eisen voor energiemanagement en het voldoen aan de informatieplicht. Het heldere overzicht en de gebruiksvriendelijke interface maken beheersen leuk! Ik denk dat apps als Leanergy van grote toegevoegde waarde kunnen zijn voor ISO 50001-gecertificeerde organisaties.”

Maranne Arkenbout - Schipper

Sales & Business Development Manager, Kiwa

Informatieplicht

Vanaf de zomer van 2019 komt u er niet meer onderuit: de informatieplicht energiebesparing verplicht Nederlandse bedrijven en organisaties om energie te besparen. Op uiterlijk 1 juli moet u aan het bevoegd gezag gerapporteerd hebben welke energiebesparende maatregelen u neemt of genomen hebt. Maar hoe pakt u het aan? Waar begint u? Hoe komt u er überhaupt achter wat voor u de meest rendabele maatregelen zijn? Heel simpel. Gebruik de app Leanergy.

Leanergy

Leanergy stelt de vragen. U geeft de antwoorden. In welke branche bent u werkzaam? In wat voor gebouw(en) bent u gevestigd? Welke apparaten heeft u staan? In uw werkplaats, uw kantoor, uw showroom? Wat voor verlichting hangt er? En hoeveel uur per week brandt die verlichting? Nadat uw volledige bedrijf geïnventariseerd is, krijgt u direct een overzichtelijke en categoriseerde rapportage van uw energieverbruik. In een online dashboard én in uw mailbox. En dat niet alleen. Leanergy vertelt u exact welke energiezuiniger alternatieven er zijn voor uw specifieke situatie, wat de investering per alternatief is en hoeveel geld u bespaart met deze oplossing. Ook de terugverdientijd wordt per alternatief voor u berekend.

Veranderingen voert u eenvoudig in, zodat uw rapportages altijd kloppend en up-to-date zijn. En zodra er nieuwe of betere alternatieven beschikbaar zijn, krijgt u daar direct een melding van.

Kortom

Uw energiehuishouding? Daar heeft u geen omkijken meer naar. Leanergy monitort, rapporteert en adviseert.

Handige App

Snel inzicht

Voldoen aan wetgeving

CO2 verlaging

 

WILT U (NOG) GEEN GRATIS ADVIESGESPREK MAAR EERST MEER INFORMATIE?

Stuur onderstaand een bericht of start een chatsessie

Adres

De Vlasakker 14
5555 LH Valkenswaard
Privacy statement
Voorwaarden

Contactgegevens

T: 040 368 1007
E: info@solar-source.nl

Sluiten
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo
Kunnen we je helpen?